divendres, 17 de febrer del 2012

Noticies: premis


Fent camí
El premi “Fent Camí” és un concurs que es celebra cada dos anys  per reconèixer la tasca realitzada a favor de les persones amb discapacitat. Amb aquest premi  es vol agrair i valorar la participació d’aquelles persones que  sense ànim de lucre dediquen part de les seves vides a la discapacitat.
En aquest segon certamen, la guanyadora va ser Carmen Aguilar (imatge a la dreta) qui porta una llarga trajectòria de voluntariat envers aquest col·lectiu.
I...quin paper va jugar el Montserrat Roig?
Doncs els alumnes de 2n d’Integració Social van tenir l’oportunitat
de presentar les 16 propostes que entraven en concurs. Dins
d’aquestes propostes hi havia la guanyadora Carmen Aguilar,
qui va agrair, molt emocionada, la nostra participació.
Cal destacar que varis alumnes van assistir a l’acte i la senyora  Aguilar, va voler donar el premi a les responsables de la seva
candidatura. Per altre banda, la nostra companya, l’Alèxia Martra, va tenir l’oportunitat de formar part del jurat  “com ha experiència  m’ha agradat molt”. L’Alèxia ens explica que per decidir qui guanyava el concurs es regien per uns ítems preestablerts que havien de valorar del 0 al 3, com:
Nombre al que beneficia el projecte
Acció continuada o no en el temps
Innovació del projecte
La participació del Montserrat Roig ha estat notable ja que en l’edició anterior (2009) només es van presentar 4 propostes.

 

Dins de l’acte es va fer també, la presentació del lip dub del Dia Internacional de la Discapacitat, 3 de desembre,  en el que tots els alumnes del nostre institut estaven convidats a participar-hi.  L’èxit d’assistència per part de diferents entitats i escoles de Terrassa va ser rotund.
 
Alumnes de 2n d’Integració Social
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada